15.05. KICKOFF, OSLO ARKITEKTURTRIENNALE

Oslo arkitekturtriennale inviterer sammen med Oslo Arkitektforening til lansering av triennaleprogrammet høsten 2013. Møt kuratorene fra Rotor og få smakebiter fra Nordens største arkitekturfestival.


Rotor

Triennalens belgiske kuratorer Rotor fikk sitt internasjonale gjennombrudd som kuratorer av den belgiske paviljongen under Veneziabiennalen i 2010 og for OMA utstillingen ved Barbican Gallery i London.

Rotor et kreativt og kritisk kollektiv med 9 personer fra Brussels med en felles interesse: materiell flyt. Sammen arbeider de med unnfangelse og realisering av design- og arkitektoniske prosjekter og har et kritisk blikk på design, materielle ressurser, utstillinger og teori. I øyeblikket arbeider de med høstens store faglige happening i Norge - Oslo arkitekturtriennale 2013 som de er hovedkurator for.

På kveldens pop-up forteller kontorets frontfigurer, Maarten Gielen og Lionel Devlieger, mer om deres arbeid, metoder og hvordan de skal sette Oslotriennalen på verdenskartet. Publikum får innsikt i deres konseptuelle arbeid og får også en smugkikk på noen av de 500 objektene Rotor har samlet til hovedutstillingen - bærekraftens kuriosakabinett.

Oslo arkitekturtriennale kick-off
Det blir også eksklusiv lansering av resten av festivalprogrammet fra triennalen og alle programpartnerne samt visning av den grafiske profilen, signert Node. Velkommen til ‘Behind the Green Door’: Architecture and the Desire for Sustainability / Oslo Architecture Triennale 2013

OAF sommerfest
Pop-upen går over i OAFs sommerfest og det blir sommerlig fingermat, bar og DJ utover kvelden!
Pop-upen og sommerfesten er et samarbeid mellom Oslo Arkitektforening og Oslo arkitekturtriennale.

Praktisk
Tid: Onsdag 15. mai 2013 kl. 19.00
Sted: DogA
Arrangør: Oslo arkitekturtriennale og Oslo Arkitektforening

Les mer: Besøk hjemmesiden til Oslo arkitekturtriennale

Bilde over: Oslo arkitekturtriennale har bærekraft som tema. Foto: Oslo arkitekturtriennale.

Del Innhold