17.06. SOM JULEKVELDEN PÅ KJERRINGA?

Denne sommeren trer de nye forskriftene om universell utforming av IKT i kraft, er du forberedt? Vi ønsker velkommen til temaseminar!


Visste du at fra 1. juli skal alle nye nettsider og automater være universelt utformet? På vårt temaseminar 17. juni lærer du mer om hva de nye forskriftene betyr for din nettside, og hvordan universell utforming fører til nyskapende, lønnsomme og bedre løsninger for alle!

Universell utforming av IKT
Dagfinn Rømen, rådgiver i Tilsyn for universell utforming av IKT i Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi) kommer for å fortelle hva de nye kravene går ut på, samt hvilke planer Difi har for tilsyn og veiledning. Du kan lese mer om forskriftene på http://uu.difi.no

Universelt utformet suksess
På temaseminaret får du også høre hvordan Store norske leksikon gikk fra å være et marginalt nettsted med et heller frynsete rykte, til å bli en moderne kunnskapsbank som er tilgjengelig for alle. Nettleksikonet er hedret med både Merket for god design og Design for alle-prisen. Georg Kjøll, redaktør i Store norske leksikon, gir oss et innblikk i bakgrunnen for det prisvinnende prosjektet og hvordan de jobber med å tilrettelegge innholdet for brukerne i dag. I tillegg møter du en av designeren bak prosjektet, Ida Aalen fra Netlife Research, og Wilhelm Joyce Andersen fra WJA AS som har stått for utviklingen.

Helt til slutt åpner vi for spørsmål fra salen.

Velkommen til temaseminar hos Norsk design- og arkitektursenter!


Praktisk
Tid: tirsdag 17. juni, 13:00-16:00
Gratis og åpent for alle, men krever påmelding.

Meld deg på her

Del Innhold